Арена

Перший концерт співачки Klavdia Petrivna став глевким бубликом (ВІДЕО)

Таємнича співачка Klavdia Petrivna, яка стала популярною через непрозору китайську соцмережу TikTok, заборонену в низці провідних західних країн, що вона протягом року приховувала свою особистість, нарешті зняла маски. Виконавиця відкрила обличчя перед тисячами фанів на своєму першому сольному концерті в київському Палаці спорту 30 серпня.

Щоправда, вона залишилася в сонцезахисних окулярах, які також закривали велику частину лиця, хоча вдалося розгледіти, що в співачки широке лице й достатньо грубий ніс.

Можливо, всі ці маніпуляції із приховуванням свого обличчя пов’язані просто з певним комплексом неповноцінности щодо своєї зовнішности.

Відео з концерту активно поширюють шанувальники співачки.

Хоча офіційно співачка не називала свого імени й виступала в фрікових окулярах, у фанів не залишилося сумнівів, що весь цей час під маскою ховалася Соломія Опришко. Вперше про це сказав блогер-журналіст Богдан Беспалов, який провів ціле розслідування і заявив, що Опришко — молодша сестра співака Osty (инші джерела повідомляють, що вона не його сестра, а одногрупниця по Дрогобицькому музичному коледжу ім. Василя Барвінського). Раніше у соціальних мережах Osty було чимало відео з Соломією, однак згодом вони були видалені.

Викладач вокалу Юлія Юрченко гостро розкритикувала професійний рівень першого концерту Соломії Опришко.

Також на концерті виконавиця показала плакат про військовополонених азовців. Крім того, розгорнула постер про Глухів, центр якого московитські військові нещодавно масовано обстріляли: було поранено сім дітей, а одна дитина загинула.

Світлини: скріншоти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *