Арена

Українці вбили шістьох офіцерів з тоталітарної КНДР

Група офіцерів із КНДР приїхала у Донецьк для зустрічі з московитськими колеґами.

Понад 20 військовослужбовців, зокрема шестеро офіцерів із КНДР, загинули від ракетного удару на тимчасово окупованій московитами території біля Донецька, повідомили аґентству «Інтерфакс-Україна» джерела у військовій розвідці.

Згідно з інформацією співрозмовника, ще трьох північнокорейських військовослужбовців було поранено. Група офіцерів із КНДР приїхала туди для зустрічі з московитськими колеґами.

За повідомленнями з рашистських соціальних мереж, «офіцери з КНДР приїхали на фронт у рамцях обміну досвідом». Низка московитських телеграм-каналів писала, що військовим показували, як рашисти «готуються до штурмових дій, до оборони», коли «було завдано ракетного удару по полігону».

Раніше Головне управління розвідки України (ГУР) повідомляло про прибуття на тимчасово окуповану територію України обмеженого континґенту військовослужбовців із Північної Кореї, зокрема підрозділів інженерних військ, що свідчить про активну співпрацю Московії та Північної Кореї. Центр національного спротиву також повідомляв, що рашисти планують доставити громадян КНДР на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей для будівельних робіт.

Фото: REUTERS

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *